O nama

Priča o ljubavi…

Nježni trenuci ushita, sreće i ljubavi, samo su dio emocija koje ekipa Asta Studija vješto spaja u svojim fotografijama kako bi mladenci svoje posebne trenutke sačuvali za vječnost. Važni su nam detalji, one sitnice koje zaljubljeni dijele, te ono što vole jedan na drugome. Sretna lica mladenaca pričaju priču o njihovu uspjehu – priču o pravoj ljubavi.

Spajamo tradiciju i suvremenost kroz fotografije najljepših običaja vjenčanja. Iako imate najljepšu vjenčanicu, najbolje odijelo, najveću tortu, najviše ljudi, kruna svega, upravo su mladenci. Jednom kada unucima budu pokazivali fotografije s vjenčanja, želimo da one pričaju priču o zaljubljenom paru u vjenčanici i odijelu, koji su odlučili okruniti svoju ljubav i reći jedan drugome – ti si taj/ta s kojom želim provesti svoj život. Naša je želja njihovu bezvremensku ljubav, koju iako ne možemo opipati, možemo vidjeti u očima mladenaca, na trenutak zaustavljenu u filmu i fotografijama.

Vjenčanja, otkrili smo, dolaze u svim oblicima i veličinama, ali sva vjenčanja pričaju veliku priču o ljubavi kroz obitelj, prijatelji, suze, smijeh, slavlje i sreću.

I upravo tu Vašu priču želi vam ispričati Asta Studio.


Naši partneri:
pollakcvijece Excite grupasvadbadj
falsetband

Top! Asta studio 2015
Social Links:
TUMBLR
FACEBOOK
VIMEO